Al sinds 2010 dé duurzame wervingsspecialist voor het onderwijs

Samen voor het onderwijs

voor scholen voor leraren
training en advies actuele vacatures

Bekijk onze video

Samen voor het onderwijs

Flexwijs brengt de juiste leraar en de juiste school bij elkaar. Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialistische wervingspartner voor het PO, VO, SO en MBO. Wij zetten ons in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst.

Lees meer

Voor scholen

Op zoek naar de juiste leraar voor de juiste klas? Flexwijs helpt. Persoonlijk betrokken en met oog voor detail. Binnen speciaal en regulier onderwijs.

Voor leraren

Flexwijs zet jouw ambities centraal. Samen vinden we de nieuwe onderwijsbaan die écht bij jou past. Want jij verdient niets minder dan de leukste baan ter wereld.

Versterk jouw formatie

Een enorm lerarentekort, een sterk toenemend verzuim, aanbestedingspartners die niet meer kunnen leveren en commerciële bureaus die woekerprijzen hanteren voor ongekwalificeerde invallers. Hierdoor staat jouw formatie onder druk. Herkenbaar? Dan bel je Flexwijs.

Lees meer

Training en advies

Reageert er niemand op jouw vacature? Kiest jouw kandidaat vaak voor het aanbod van een andere school? Wil je minder afhankelijk zijn van peperdure uitzendbureaus? Als school kun je veel meer dan je denkt. Volg onze praktijkgerichte trainingen en geef jouw werving de boost die jullie school verdient!

Lees meer

Onze leraren vertellen:

“Mijn kennismaking met Flexwijs was prettig, professioneel en persoonlijk.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

“Flexwijs is betrokken en kent het onderwijs.”

Paula, leraar AVO bij een Justitiële Jeugdinrichting