KANDIDATENONDERZOEK

We krijgen een 8,5!

Het onderwijs duurzaam willen versterken betekent altijd willen verbeteren. Dus leren we van gisteren zodat we morgen nog beter zijn dan vandaag.

Trots en ambitieus

Bij Flexwijs staan we altijd open voor verbetering. Daarom vragen wij kandidaten die wij met succes naar een nieuwe baan hebben mogen begeleiden om onze werkwijze en prestaties te beoordelen. De resultaten delen wij graag, want we zijn best trots op wat iedereen over ons zegt.

Hierbij kijken we naar alles wat we doen. Vanaf het eerste contact tot en met de administratieve afhandeling van de arbeidsovereenkomst me de nieuwe werkgever. Van persoonlijk loopbaanadviesgesprek tot onze kennis van het speciaal en regulier onderwijs, alles leggen we graag onder het vergrootglas.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat het altijd beter kan. Daarom blijven we ons iedere dag onverminderd inzetten voor het optimaliseren van onze dienstverlening, zowel voor leraren en andere onderwijsprofessionals als voor onze partnerscholen. Zo werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Flexwijs Kandidaten Onderzoek

Wij vragen onze kandidaten altijd om een enquête in te vullen waarin zij kunnen aangeven hoe zij terugkijken op het contact met ons. Hieronder is te lezen hoe zij vinden dat wij scoren op enkele van de kernwaarden waar wij voor willen staan, zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van het contact en ons expertiseniveau.

We zijn heel blij met de 8,5 gemiddeld die we van hen krijgen en de constatering dat 93% van onze kandidaten Flexwijs zou aanbevelen bij collega’s die op zoek zijn naar een onderwijsbaan. En zelfs 97% zou ons aanbevelen bij scholen die op zoek zijn naar nieuwe onderwijscollega’s. Een rapport om trots op te zijn!

“Mijn kennismaking met Flexwijs was prettig, professioneel en persoonlijk.”

8,7

“Flexwijs is goed geïnformeerd over de inhoud van een onderwijsbaan waardoor er geen verrassingen achteraf zijn.”

8,5

“Flexwijs maakt duidelijke afspraken en komt deze na.”

8,6

“Flexwijs staat altijd klaar om te helpen en biedt goede begeleiding.”

8,6

“Flexwijs stelt alleen onderwijsbanen voor die aansluiten op mijn wensen en ambities.”

8,2

“Flexwijs heeft persoonlijke aandacht voor mij en is betrokken bij hoe het gaat op school.”

8,9

“Flexwijs levert een positieve bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs.”

8,0

“Flexwijs heeft verstand van onderwijs en weet wat er leeft onder scholen en docenten.”

8,6

Contact opnemen met Flexwijs

Met een blik op de toekomst werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs. Neem daarom contact met ons op en sla je vleugels uit binnen het regulier en speciaal onderwijs!

Contact opnemen met Flexwijs

“Ik hoop dat we nog vaak mogen samenwerken!”

Leo, leraar Economie voor HAVO en VWO