Over Flexwijs

Morgen begint vandaag

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst.

Samen voor het onderwijs

Al sinds 2010 zet Flexwijs zich in voor het duurzaam versterken van het PO, VO, MBO en SO. Binnen het speciaal onderwijs hebben wij ruime ervaring binnen een grote diversiteit aan specialistische doelgroepen. Van SBO tot jeugdzorgplus en van VSO tot justitiële jeugdinrichting brengen wij de juiste school en de juiste leraar bij elkaar.

Naast leraren bemiddelen wij in onderwijsondersteunend personeel (OOP) en in staffuncties, zowel op incidentele basis als in projectmatige vorm waarbij wij de volledige werving verzorgen. Ook bieden wij training en advies aan scholen over het optimaliseren van hun wervingsprocessen, zodat zij meer resultaat halen uit hun inspanningen en hierdoor kosten kunnen besparen op externe inhuur.

Onze kandidaten vertellen:

“Flexwijs heeft verstand van onderwijs en weet wat er leeft onder scholen en docenten.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Kandidaten Onderzoek

Springplank naar de toekomst

Als geen ander realiseert Flexwijs voor wie we het allemaal doen: de leerling. Daarom hanteren wij maatschappelijke tarieven en delen we graag onze kennis en ervaring met het onderwijs. Ook investeren wij doorlopend in het verbeteren van onze werkwijze zodat wij scholen altijd zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Dat lukt natuurlijk alleen wanneer je de wensen en ambities van de kandidaat centraal zet. Alleen dan vind je de juiste leraar voor de juiste klas en draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs. Want of het nou tijdelijk is of met uitzicht op een vaste aanstelling, iedere leerling heeft recht op het beste onderwijs.

Onze missie

De missie van Flexwijs is om er voor te zorgen dat scholen altijd de beschikking hebben over enthousiaste en gemotiveerde onderwijsprofessionals, zodat leerlingen te allen tijde toegang hebben tot goed en inspirerend onderwijs.

Het onderwijs staat bij ons altijd op 1, maar tegelijkertijd is geen school of leraar hetzelfde. Wij kennen de diversiteit van het onderwijs, hebben oog voor de unieke dynamiek van het schooljaar en waarderen het verschil tussen mensen en hun manier van werken. Dat vraagt om maatwerk, want alleen dan kom je tot de beste leerprestaties voor iedere leerling!

“Flexibiliteit, een erg fijne sfeer en een prettige samenwerking.”

Maurice, leraar AVO op het VSO