Over Flexwijs

Morgen begint vandaag

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst.

Samen voor het onderwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team.

Hierbij is het onze missie om er voor te zorgen dat scholen altijd de beschikking hebben over enthousiaste en gemotiveerde onderwijsprofessionals zodat leerlingen te allen tijde toegang hebben tot goed en inspirerend onderwijs.

Om dit doel te bereiken zetten wij ons graag in voor mensen die niets liever willen dan werken in het (speciaal) onderwijs. Wij staan voor persoonlijk contact, heldere afspraken, goede begeleiding, vaste tarieven en eerlijke arbeidsvoorwaarden.

Zo werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs!

Onze leraren vertellen:

Wist u dat 92% van onze leraren Flexwijs zou aanraden bij collega’s die op zoek zijn naar een onderwijsbaan?

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Betrouwbaar en integer

Flexwijs beschikt al voor het achtste jaar op rij over het keurmerk NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daar zijn wij best trots op, want dit houdt in dat wij doorlopend voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van professioneel financieel en administratief management.

Ter controle laten wij onszelf jaarlijks beoordelen door een onafhankelijke certificeringsorganisatie. Zo borgen wij dat wij te allen tijde werkzaam zijn conform de geldende wet- en regelgeving en kunnen scholen en leraren er altijd van op aan dat wij een betrouwbare partner en een goede werkgever zijn.

Onze dienstverlening

Detachering: Kansen voor iedereen

Bij detachering helpen wij scholen bij het oplossen van tijdelijke posities. De werknemer gaat via ons aan de slag en wij zijn actief betrokken bij de samenwerking. Op deze manier bereiken we samen het beste resultaat.

Werving & selectie: De juiste klik

Bij wervingsvragen helpen wij scholen bij het vinden van kandidaten voor reguliere onderwijsbanen. We begeleiden de procedure van A tot Z zodat iedereen zich snel kan richten op het opstarten van de nieuwe samenwerking.

Payrolling: Snel en goed geregeld

Bij Flexwijs Payrolling gaat een nieuwe werknemer via Flexwijs aan de slag. Hierbij verzorgen wij bijvoorbeeld de uitbetaling van het salaris. Hierdoor is onze onze payrollingservice een goed alternatief voor contracten van bepaalde tijd.

Job Event: Met oog op de nieuwe formatie

De formatie op orde krijgen kan een behoorlijke klus zijn. Flexwijs wil hier graag in ondersteunen door middel van onze job events. Door het organiseren van deze inspirerende dag kunnen toekomstige docenten kennis maken met jouw school..

Onze leraren vertellen:

“Flexwijs heeft verstand van onderwijs en weet wat er leeft onder scholen en docenten.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Over Flexwijs

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst. Lees meer over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen binnen het voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs en hoe onze leraren over ons denken.

“Flexibiliteit, een erg fijne sfeer en een prettige samenwerking.”

Maurice, leraar AVO op het VSO