Over Flexwijs

Morgen begint vandaag

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst.

Samen voor het onderwijs

Flexwijs is al 10 jaar dé partner bij uitdagende onderwijsvragen binnen speciaal en regulier onderwijs. Hierbij is het onze missie om er voor te zorgen dat scholen altijd de beschikking hebben over enthousiaste en gemotiveerde onderwijsprofessionals zodat leerlingen te allen tijde toegang hebben tot goed en inspirerend onderwijs. Ook wanneer er sprake is van een uitdagend of verstoord leerklimaat.

Wij helpen scholen bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team. Hierbij staan wij voor persoonlijk contact, heldere afspraken, goede begeleiding, vaste tarieven en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Zo werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs!

Onze leraren vertellen:

“Flexwijs heeft verstand van onderwijs en weet wat er leeft onder scholen en docenten.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Betrouwbaar en integer

Flexwijs beschikt al voor het tiende jaar op rij over het keurmerk NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daar zijn wij best trots op, want dit houdt in dat wij doorlopend voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van professioneel financieel en administratief management.

Ter controle laten wij onszelf jaarlijks beoordelen door een onafhankelijke certificeringsorganisatie. Zo borgen wij dat wij te allen tijde werkzaam zijn conform de geldende wet- en regelgeving en kunnen scholen en leraren er altijd van op aan dat wij een betrouwbare partner en een goede werkgever zijn.

Onze dienstverlening

Samen Werven – Voor wie op zoek is naar de beste kandidaat

Niet tevreden over de respons op jouw onderwijsvacature? Kies dan voor Samen Werven van Flexwijs. Wij versterken jouw eigen wervingsproces door actief potentiële kandidaten te benaderen. Wij kennen de wensen en ambities van duizenden kandidaten. Van leraar tot orthopedagoog. Van afdelingsleider tot conciërge. Wij zijn er voor iedere functie op school. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar vergroot ook de kans op een duurzame samenwerking met jouw nieuwe collega. En dat tegen een superscherpe wervingsvergoeding.

Zeker Werven – Werven met proeftijdgarantie

Bij Zeker Werven krijg je de topkwaliteit dienstverlening waar Flexwijs om bekend staat. Wij gaan dus actief op zoek naar de beste kandidaten voor jouw onderwijsvacature. Kandidaten die ook nog eens goed aansluiten bij het unieke karakter van jullie school. Daarnaast krijg je er nog iets bij: de proeftijdgarantie. Mocht jij of jouw nieuwe medewerker dan onverhoopt besluiten om de arbeidsovereenkomst binnen een maand op te zeggen krijg je een deel van de wervingsvergoeding retour. Zo werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Talent Traject – Maximale zekerheid tegen minimale kosten

Vind je het een te groot risico om iemand gelijk in dienst te nemen en wil je ook niet vastzitten aan langdurige detacheringsovereenkomsten? Dan is het Talent Traject de juiste keuze. Wij hebben deze innovatieve variant speciaal ontwikkeld voor het onderwijs om de brug te vormen tussen werven en detacheren. Jij en jouw nieuwe collega krijgen namelijk 3 maanden proeftijdgarantie om te ervaren of de samenwerking naar tevredenheid verloopt. Allebei enthousiast? Dan kan op ieder moment de optie worden gelicht om de medewerker versneld in eigen dienst te nemen.

Deta Basis – De voordeligste oplossing voor tijdelijke projecten

Flexwijs bewijst dat detacheren binnen het onderwijs helemaal niet per definitie duur hoef te zijn. Deta Basis staat voor detacheren tegen het voordeligste tarief van Nederland. Zonder poespas en zonder kleine lettertjes. Want Flexwijs staat voor volledige transparantie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er dus geen verrassingen achteraf. Wel zo fijn. En mocht je de nieuwe collega zelf in dienst willen nemen kan dit ook nog eens tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Hierdoor behoren torenhoge overnamekosten eindelijk tot het verleden.

Partner Plan – De beste keuze voor uitdagende onderwijsvragen

Kies je voor het Partner Plan dan ga je voor maximale zekerheid en uitstekende voorwaarden. Zoals bijvoorbeeld extra flexibiliteit door een verkorte opzegtermijn en volledige dekking van het ziekterisico. Daarnaast is Flexwijs actief betrokken bij de uitvoering van het project door middel van gezamenlijke periodieke evaluaties en doorlopende begeleiding van de medewerker. En wanneer de samenwerking goed bevalt heb je ook nog eens de mogelijkheid om de nieuwe collega versneld over te nemen. Zo werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Over Flexwijs

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst. Lees meer over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen binnen het speciaal onderwijs en regulier onderwijs en hoe onze leraren over ons denken.

“Flexibiliteit, een erg fijne sfeer en een prettige samenwerking.”

Maurice, leraar AVO op het VSO