PRIMAIR ONDERWIJS

Samen voor het onderwijs

Flexwijs is specialist voor het primair onderwijs. Iedere leerling verdient namelijk het beste onderwijs om zich te kunnen ontwikkelen. Inspirerend en goed onderwijs geven, dat is het doel.

Morgen begint vandaag

Wij weten hoe bijzonder, uitdagend en dankbaar het is om te werken aan de toekomst van kinderen. Of je nou leraar bent bij de kleuters of de leerlingen klaarstoomt voor de middelbare school. Het vraagt om maatwerk, toewijding, geduld, doorzettingsvermogen en bovenal een groot hart. Elke dag wil jij je inzetten voor het geven van inspirerend en leerlinggericht onderwijs.

Elke groep vraag om een andere aanpak en heeft zijn eigen dynamiek. Wij hebben hier oog voor en leveren maatwerk voor elke school. Want alleen dan kom je tot de beste leerprestaties voor de leerling.

Onze leraren vertellen:

“Flexwijs heeft persoonlijke aandacht voor mij en is betrokken bij hoe het gaat op school.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Van talent naar professional

Al sinds 2010 zet Flexwijs zich in voor een grote diversiteit aan scholen. Wij weten dus als geen ander voor wie we het allemaal doen: de leerling. We investeren doorlopend in het verbeteren van onze werkwijze, zodat wij scholen en leraren zo goed mogelijk kunnen helpen.

En dat lukt alleen als de wensen en ambities centraal worden gesteld. Zo vind je de juiste leraar voor de juiste klas. Met een blik op de toekomst dragen wij bij aan de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs. Want of het nou tijdelijk is of met uitzicht op een vaste aanstelling, iedere leerling heeft recht op het beste onderwijs.

Contact opnemen met Flexwijs

Met een blik op de toekomst werken we allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs. Neem daarom contact met ons op en sla je vleugels uit binnen het regulier en speciaal onderwijs!

Contact opnemen met Flexwijs

“Als ik denk aan Flexwijs, denk ik aan flexibiliteit met een erg prettige sfeer.”

Maurice, leraar AVO in het Speciaal Onderwijs