VACATURES

Kom ons team versterken!

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij het verschil maken voor het onderwijs? Wij zoeken nieuwe collega’s ter versterking van ons groeiende team!

Vacature

 

Flexwijs is momenteel op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke

Intermediair Onderwijs

Jouw baan

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de aanstelling en begeleiding van nieuw onderwijspersoneel voor onze scholen. Hierin vorm jij de spil in het opzetten en coördineren van de driehoek tussen school, leraar en Flexwijs.

Dit begint met het werven en selecteren van potentiële geschikte kandidaten voor functies binnen het onderwijs. Tijdens een intakegesprek bespreek je de wensen en ambities van de kandidaat en onderzoek je samen of hij/zij in aanmerking komt voor een bepaalde onderwijsbaan.

Bij een positief gesprek stel je een voordracht op voor de betreffende school en wanneer de kandidaat aan de slag gaat zorg je voor een goede start van de nieuwe samenwerking. Vervolgens check je de voortgang door regelmatig persoonlijk contact te hebben met onze leraar en de betrokken schoolvertegenwoordiger.

Je staat klaar om te helpen bij vragen, geeft complimenten, signaleert problemen en schakelt indien nodig met jouw Flexwijs collega’s om te sparren of advies te vragen. Met andere woorden, je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leraar met plezier en succes voor de klas staat.

Daarnaast zorg je voor een goede relatie met onze scholen. Je denkt actief met hen mee en hebt oog voor nieuwe kansen die bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Flexwijs. Op deze manier willen we met zoveel mogelijk scholen en leraren samen werken aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

 

Over Flexwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team. Ook organiseren wij job events ter promotie van het (speciaal) onderwijs.

Flexwijs is een jonge en dynamische organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Ons team is gezellig, laagdrempelig, sociaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast willen we met elkaar hard werken om zo topprestaties te leveren voor onze scholen en onderwijsprofessionals.

Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij te allen tijde in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten van ieder niveau en elke achtergrond.

Meer weten? Op onze website kun je alles vinden over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen. Ook kun je lezen wat onze leraren over ons denken. We hebben ook een paar leuke video’s over onze werkwijze, onze missie en de job events die wij organiseren.

Wie zoeken we

Ben jij oplossingsgericht, initiatiefrijk en maatschappelijk betrokken? Heb je sterke communicatieve vaardigheden, een scherp geheugen en oog voor detail? Typeert jouw omgeving jou als een energieke en positief ingestelde doorzetter die mensen altijd blij en enthousiast maakt? Dan horen we graag van je!

Voor de functie is HBO/WO werk- en denkniveau een vereiste. Daarnaast is ervaring met social media (LinkedIn, Indeed etc.) van meerwaarde. Kandidaten die reeds werkervaring hebben binnen het onderwijs en/of met het werkveld van werving en selectie worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

Wat bieden we

De functieomvang is 28-40 uur per week verdeeld over minimaal 4 werkdagen. Bij de vaststelling van het salaris gaat Flexwijs uit van schaal LB van de huidige cao voor het voortgezet onderwijs. Deze schaal start momenteel op € 2.689,- bruto per maand op basis van een voltijds werkweek van 40 uur.

Daarnaast is er sprake van een eindejaarsuitkering van 6,5% en een vakantiegeldregeling van 8%. Als pensioenvoorziening word je aangemeld bij BeFrank. Op jaarbasis krijg je 23 vrije dagen naar rato van je aanstellingsomvang, waarbij je ook nog eens kunt sparen voor extra vrije dagen tijdens de zomervakantie.

Publicatiedatum: 24 mei 2019

Solliciteren naar de functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar xdelugt@flexwijs.nl. De startdatum is in overleg te bepalen. De sollicitatieprocedure loopt totdat er een geschikte kandidaat is gevonden. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Xander de Lugt.

“Flexwijs is betrokken en kent het onderwijs.”

Paula, leraar AVO bij een Justitiële Jeugdinrichting