VACATURES

Kom ons team versterken!

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij het verschil maken voor het onderwijs? Wij zoeken nieuwe collega’s ter versterking van ons groeiende team!

Vacature

 

Flexwijs is momenteel op zoek naar een gemotiveerde en maatschappelijk betrokken

Intermediair Onderwijs

Ben jij een energieke recruiter, wil je af van commerciële targets en liever echt een verschil maken voor de wereld om je heen? Kom dan werken bij Flexwijs, wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Intermediair Onderwijs!

Jouw baan

In deze functie ga je aan de slag met het vinden van leraren voor de meest uiteenlopende onderwijsbanen. Zo zijn wij nu bijvoorbeeld onder meer op zoek naar een docent Wiskunde voor het examenjaar van het VWO en een leraar Speciaal Onderwijs voor leerlingen tussen de 8 en 12 jaar.

Wat ga jij dan precies doen? Nou, als eerste zorg je ervoor dat nieuwe vacatures zo snel mogelijk op al onze online kanalen komen te staan. Daarna organiseer jij dat alle leraren binnen ons netwerk die mogelijk interesse hebben in deze onderwijsbaan een vacaturemail ontvangen. Vervolgens ga je op zoek naar nieuwe kandidaten en ga je iedereen bellen om te vragen of zij beschikbaar zijn en interesse hebben in de functie.

Bij een positief gesprek schakel je met jouw collega die in contact staat met de school en maak je een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Wanneer dit positief verloopt assisteer je bij het opstellen van de voordracht en de totstandkoming van vervolgafspraken. Wanneer de kandidaat aan de slag gaat zorg je voor de administratieve afhandeling van de nieuwe samenwerking en vervolgens ga je snel weer op zoek naar kandidaten voor onze andere vacatures!

Aangezien we nog met een klein team werken dragen we allemaal verantwoordelijkheid voor een breed scala aan taken. Het werven en selecteren van potentiële geschikte kandidaten voor functies binnen het onderwijs is daarvan een zeer belangrijke. Naast deze hoofdtaak draag je bij aan onze externe communicatie via diverse online platforms en social media kanalen en neem je deel aan interne overleggen waarin je gelegenheid krijgt om actief mee te denken met de dagelijkse planning en toekomstige ontwikkelingen binnen Flexwijs. Op deze manier willen we samen met zoveel mogelijk scholen en leraren werken aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Wie zoeken we?

 • Ben jij oplossingsgericht en initiatiefrijk?
 • Ben jij maatschappelijk betrokken?
 • Heb jij sterke communicatieve vaardigheden?
 • Heb jij een scherp geheugen en oog voor detail?
 • Ben jij een energieke en positief ingestelde doorzetter?
 • Ben jij iemand die mensen graag blij en enthousiast maakt?

Als het antwoord op deze vragen JA is horen we graag van je, zeker als je ook al eerder hebt gewerkt hebt binnen de werving en selectie of werkervaring hebt binnen het onderwijs!

Wat bieden we?

 • Functieomvang 24-32 uur per week
 • Salarisinschaling € 2.045 – € 3.068 (o.b.v. 40u/wk)
 • Eindejaarsuitkering 6,5%
 • Vakantiegeldregeling 8,0%
 • Als pensioenvoorziening word je aangemeld bij Brand New Day
 • 25 vrije dagen per jaar (o.b.v. 40u/wk)
 • Leuk en gezellig team met enthousiaste en maatschappelijk betrokken collega’s
 • Jonge en groeiende organisatie met een maatschappelijk missie
 • Werken in de Zorgcampus Breda, een dynamische ontmoetingsplek voor iedereen die een groot hart heeft voor het welzijn van de medemens en wil bijdragen aan het bieden van kansen en toekomstperspectief.

 

Over Flexwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team.

Flexwijs is een jonge en dynamische organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Ons team is gezellig, laagdrempelig, sociaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast willen we met elkaar hard werken om zo topprestaties te leveren voor onze scholen en onderwijsprofessionals.

Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij te allen tijde in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten van ieder niveau en elke achtergrond.

Meer weten? Op onze website kun je alles vinden over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen. Ook kun je lezen wat onze leraren over ons denken. Bekijk hierboven ook de leuke video’s over onze werkwijze en onze missie, dan krijg je alvast een goede  eerste indruk van wie wij zijn en wat wij doen.

Publicatiedatum: 2 juli 2021

Interesse in deze functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar xdelugt@flexwijs.nl. Voor eventuele vragen of meer uitleg kan je contact opnemen met Xander de Lugt op telefoonnummer 076 – 542 84 36. We kijken uit naar je reactie!

“Flexwijs is betrokken en kent het onderwijs.”

Paula, leraar AVO bij een Justitiële Jeugdinrichting