VACATURES

Kom ons team versterken!

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij het verschil maken voor het onderwijs? Wij zoeken nieuwe collega’s ter versterking van ons groeiende team!

Vacature

 

Flexwijs is momenteel op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke

Medewerker Marketing, Communicatie en Evenementen

Jouw baan

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het versterken van het marketingprofiel van Flexwijs en het online communicatieproces rondom onze onderwijsbanen. Daarnaast ga je aan de slag met de organisatie van job events voor het onderwijs om leraren en scholen bij elkaar te brengen.

Om dit te realiseren zorg je in de eerste plaats voor het vergroten van ons digitale netwerk door middel van het delen en genereren van interessante content voor onze doelgroep en het actueel houden van ons vacatureoverzicht op alle geselecteerde digitale platformen (website, LinkedIn, Indeed etc.).

Daarnaast ondersteun je collega’s actief bij het benaderen van potentiële kandidaten voor onze onderwijsbanen en maak je scholen en leraren enthousiast om deel te nemen aan job events die wij organiseren en waarvan jij het organisatorische aanspreekpunt zal worden.

In deze afwisselende baan ben je veel aan het schakelen tussen verschillende taken die allemaal jouw aandacht nodig hebben. Je houdt overzicht, stelt prioriteiten, werkt planmatig en overlegt goed met alle betrokkenen om zo een vloeiend proces te realiseren en tot het beste eindresultaat te komen.

Daarnaast denk je actief mee met jouw Flexwijs collega’s en heb je oog voor nieuwe kansen en innovaties die bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Flexwijs. Op deze manier willen we met zoveel mogelijk scholen en leraren samen werken aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

 

Over Flexwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team. Ook organiseren wij job events ter promotie van het (speciaal) onderwijs.

Flexwijs is een jonge en dynamische organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Ons team is gezellig, laagdrempelig, sociaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast willen we met elkaar hard werken om zo topprestaties te leveren voor onze scholen en onderwijsprofessionals.

Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij te allen tijde in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten van ieder niveau en elke achtergrond.

Meer weten? Op onze website kun je alles vinden over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen. Ook kun je lezen wat onze leraren over ons denken. We hebben ook een paar leuke video’s over onze werkwijze, onze missie en de job events die wij organiseren.

Wie zoeken we

Ben jij initiatiefrijk, communicatief sterk en maatschappelijk betrokken? Heb je sterke social media skills, werk je nauwkeurig en kun je goed prioriteiten stellen? Typeert jouw omgeving jou als een energieke en positief ingestelde doorzetter die mensen altijd blij en enthousiast maakt? Dan horen we graag van je!

Voor de functie is HBO/WO werk- en denkniveau een vereiste. Daarnaast is ervaring met evenementenorganisatie van meerwaarde. Kandidaten die reeds werkervaring hebben binnen het onderwijs en/of met het werkveld van werving en selectie worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

Wat bieden we

De functieomvang is 28-40 uur per week verdeeld over minimaal 4 werkdagen. Bij de vaststelling van het salaris gaat Flexwijs uit van schaal 10 van de huidige cao voor het voortgezet onderwijs. Deze schaal start momenteel op € 2.522,- bruto per maand op basis van een voltijds werkweek van 40 uur.

Daarnaast is er sprake van een eindejaarsuitkering van 6,5% en een vakantiegeldregeling van 8%. Als pensioenvoorziening word je aangemeld bij BeFrank. Op jaarbasis krijg je 23 vrije dagen naar rato van je aanstellingsomvang.

Publicatiedatum: 20 augustus 2019

Solliciteren naar de functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar xdelugt@flexwijs.nl. De startdatum is in overleg te bepalen. De sollicitatieprocedure loopt totdat er een geschikte kandidaat is gevonden. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Xander de Lugt.

“Flexwijs is betrokken en kent het onderwijs.”

Paula, leraar AVO bij een Justitiële Jeugdinrichting