VACATURES

Kom ons team versterken!

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij het verschil maken voor het onderwijs? Wij zoeken nieuwe collega’s ter versterking van ons groeiende team!

Vacature

 

Flexwijs is momenteel op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Stagiair Marketing en Communicatie

Jouw baan

Wij zoeken een gemotiveerde en maatschappelijk betrokken stagiaire die ons groeiende team komt versterken.

In de rol van stagiaire marketing en communicatie ga jij je bezig houden de uitvoering en verdere ontwikkeling van onze marketing en communicatie strategie in de meest brede zin van het woord. De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend en afwisselend. Aangezien we nog met een klein team werken dragen we allemaal verantwoordelijkheid voor een breed scala aan taken. Het werven en selecteren van potentiële geschikte kandidaten voor functies binnen het onderwijs is daarvan een zeer belangrijke. Hierbij zal jij een belangrijke rol vervullen in het online communicatieproces rondom onze onderwijsbanen.

Naast deze hoofdtaak ben je dagelijks bezig met onze externe communicatie via diverse online platforms en social media kanalen en zorg je voor een vloeiende afhandeling van belangrijke administratieve processen.  Tevens lever je een bijdrage aan het onderhouden van contact met (voormalig) werknemers  en potentiële kandidaten. De kennis die je hierin opdoet over onze doelgroep  en het onderwijs in het algemeen kun je vervolgens inzetten om jouw primaire taken goed uit te voeren. Tot slot ga je deelnemen aan interne overleggen waarin je gelegenheid krijgt om actief mee te denken met de dagelijkse planning en toekomstige ontwikkelingen binnen Flexwijs. Op deze manier willen we samen met zoveel mogelijk scholen en leraren werken aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Wat vragen we?

De omvang en duur van de stage kan in overleg worden bepaald. Onze voorkeur gaat uit naar een meewerkstage van minimaal 3 tot 4 dagen per week startend vanaf begin september 2021. Je volgt een opleiding op HBO niveau binnen Marketing en Communicatie / Commerciële Economie of aanverwante vakgebieden en bent in staat om alle werkdagen aanwezig te zijn op ons kantoor in Breda. Eventuele kennis van of affiniteit met o.m. software aangaande webdesign, vormgeving, SEO en/of SEA is van meerwaarde voor het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.

 

Wat bieden we?

Naast het opdoen van waardevolle werkervaring bieden wij jou uiteraard de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren in het kader van je opleiding. We denken hierin graag met je mee over het onderwerp en zorgen voor betrokken begeleiding door één van onze ervaren intermediairs. Natuurlijk heb je ook recht op een stagevergoeding.

 

Over Flexwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team.

Flexwijs is een jonge en dynamische organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Ons team is gezellig, laagdrempelig, sociaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast willen we met elkaar hard werken om zo topprestaties te leveren voor onze scholen en onderwijsprofessionals.

Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij te allen tijde in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten van ieder niveau en elke achtergrond.

Meer weten? Op onze website kun je alles vinden over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen. Ook kun je lezen wat onze leraren over ons denken. Bekijk hierboven ook de leuke video’s over onze werkwijze en onze missie, dan krijg je alvast een goede  eerste indruk van wie wij zijn en wat wij doen.

Publicatiedatum: 2 juli 2021

Interesse in deze functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ederegt@flexwijs.nl. Voor eventuele vragen of meer uitleg kan je contact opnemen met Emmy de Regt op telefoonnummer 076 – 542 84 36. We kijken uit naar je reactie!

“Flexwijs is betrokken en kent het onderwijs.”

Paula, leraar AVO bij een Justitiële Jeugdinrichting