Voor scholen

Onderwijs is mensenwerk

Op zoek naar de juiste leraar voor de juiste klas? Flexwijs helpt. Persoonlijk betrokken en met oog voor detail. Binnen speciaal en regulier onderwijs.

Persoonlijk en betrokken

Flexwijs brengt al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer er iemand uitvalt door ziekte of zwangerschap, maar ook wanneer er goede mensen worden gezocht voor het vaste team.

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact. Dit begint met het besef dat iedere school uniek is. Dat schatten wij als geen ander op waarde bij het oplossen van uw onderwijsvraag. Onderwijs is immers mensenwerk.

Waarom scholen kiezen voor Flexwijs

  • Flexwijs is dé specialist voor speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo
  • Enkel passende en enthousiaste kandidaten worden aan u voorgesteld
  • Transparante en vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf
  • Altijd dezelfde contactpersoon
  • Regelmatig persoonlijk contact, zo bereiken we samen het beste resultaat
  • Eerlijke arbeidsvoorwaarden voor onze leraren
  • Beschikking tot onderwijsondersteuning en zorgbegeleiding op maat

Samen voor het onderwijs

Een goede leraar geeft goed en inspirerend onderwijs, heeft oog voor de doelgroep en is een waardevolle collega voor het team. Daarom letten wij niet alleen op de juiste bevoegdheid, maar houden wij ook rekening met de schoolcultuur en de reden achter de gestelde onderwijsvraag.

Wij koppelen dit aan de wensen en ambities van onze kandidaten. Met hun specifieke kennis en ervaring kunnen zij met een frisse blik de uitdagingen aanpakken die op dat moment spelen op school. Al dan niet tijdelijk of met een vaste baan in het vooruitzicht.

Flexwijs staat voor heldere afspraken. Wij werken met vaste tarieven en onze leraren ontvangen een eerlijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Verder voelen wij ons medeverantwoordelijk voor het succes van de samenwerking. Daarom houden we goed contact met elkaar en staan we altijd klaar om te helpen bij onderwijs- of zorgvragen.

Daarnaast willen wij een springplank zijn voor onze leraren. We zijn er dan ook trots op dat veel van onze medewerkers vanuit een tijdelijke positie doorgroeien naar een vaste betrekking. Met een blik op de toekomst brengen wij dus de juiste leraar en de juiste school bij elkaar. Zo werken wij allemaal samen aan het duurzaam versterken van het onderwijs.

Onze leraren vertellen:

Wist u dat 98% van onze leraren Flexwijs zou aanraden bij scholen die op zoek zijn naar nieuwe onderwijscollega’s?

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Eerlijk en transparant

Als eerste en enige onderwijsdetacheerder werkt Flexwijs met vaste tarieven die ook nog eens rekening houden met het maatschappelijke karakter van de onderwijsbranche. Afhankelijk van de onderwijsvraag is dus gelijk duidelijk welke kosten dit met zich meebrengt en zijn er geen verrassingen achteraf.

Door onze tarieven onafhankelijk te maken van individuele arbeidsvoorwaarden kunnen scholen altijd kiezen voor de kandidaat waarin zij het meeste vertrouwen in hebben. Dat komt ten goede van de kwaliteit van het onderwijs én geeft iedereen gelijke kansen, ongeacht leeftijd of ervaring.

Dienstverlening en werkwijze

Detachering: Kansen voor iedereen

Bij detachering helpen wij scholen bij het oplossen van tijdelijke posities. De werknemer gaat via ons aan de slag en wij zijn actief betrokken bij de samenwerking. Op deze manier bereiken we samen het beste resultaat.

Werving & selectie: De juiste klik

Bij wervingsvragen helpen wij scholen bij het vinden van kandidaten voor reguliere onderwijsbanen. We begeleiden de procedure van A tot Z zodat iedereen zich snel kan richten op het opstarten van de nieuwe samenwerking.

Payrolling: Snel en goed geregeld

Bij Flexwijs Payrolling gaat een nieuwe werknemer via Flexwijs aan de slag. Hierbij verzorgen wij bijvoorbeeld de uitbetaling van het salaris. Hierdoor is onze onze payrollingservice een goed alternatief voor contracten van bepaalde tijd.

Job Event: Met oog op de nieuwe formatie

De formatie op orde krijgen kan een behoorlijke klus zijn. Flexwijs wil hier graag in ondersteunen door middel van onze job events. Door het organiseren van deze inspirerende dag kunnen toekomstige docenten kennis maken met jouw school.

Werkwijze: Persoonlijk en doelgericht

Onze werkwijze is gebaseerd op onze jarenlange ervaring binnen en uitgebreide kennis van de onderwijssector. Dit heeft geleid tot een efficiënte organisatiestructuur waardoor wij op persoonlijke en doelgerichte wijze optimale dienstverlening kunnen bieden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak!

Onze leraren vertellen:

“Flexwijs heeft verstand van onderwijs en weet wat er leeft onder scholen en docenten.”

Bekijk alle resultaten van het Flexwijs Leraren Onderzoek

Over Flexwijs

Flexwijs zet zich in voor het duurzaam versterken van het onderwijs. Iedere dag opnieuw en altijd met een blik op de toekomst. Lees meer over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen binnen het voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs en hoe onze leraren over ons denken.

“Dankzij Flexwijs kwam ik bij een ongelooflijk mooie school!”

Clio, leraar Engels binnen het voortgezet onderwijs